design 1280x853 - Desenvolupament Web

Desenvolupament Web

Que no et pari res...!!
ICONOS DISDÑO WEB3 - Desenvolupament Web

Redisseny Web

No estàs content amb la teva web o la veus obsoleta? Contacta´ns i t'ajudarem
ICONOS DISDÑO WEB2 - Desenvolupament Web

Web Corporativa

Un web és imprescindible per arribar a tots els teus clients. T'oferim un disseny responsive, modern i adaptat al teu identitat corporativa.
ICONOS DISDÑO WEB1 - Desenvolupament Web

Botiga Online

El teu e-commerce a mida segons les teves necessitats. Ens basem en els principis de la usabilitat i l'experiència d'usuari per oferir-te un producte perfecte.

Demana´ns pressupost

    acceptance acceptance-188][/acceptance]


    La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable Disretol S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per a tractar les seves dades per a atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals en C/ València, 19 , 17480 - Roses o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a info@disretol.net

    pensar 1 - Desenvolupament Web